Untitled Document
Untitled Document
Hem | Om färetaget | Kontakta oss | Serviceställen/Installatörer | Kunder | VD har ordet | Trasig hårddisk
 

Ny kampanj 2019 - vi diagnostiserar kraschade hårddiskar gratis

Har din hårddisk kraschat? Det händer tyvärr ibland och har man inte säkerställt att viktig information finns på flera ställen kan stora värden gå förlorade. Vi lanserar 2019 en service som innebär att vi snabbt kan hjälpa dig som behöver återställa informationen på en hårddisk som inte längre fungerar.

Priset på data recovery varierar beroende på vad som är fel men vi har ett erbjudande som vi vet är väldigt konkurrenskraftigt. En bonus för dig som kund är att vi har möjlighet att jobba snabbt jämfört med många andra aktörer i branschen. Ofta kan vi hjälpa dig samma dag som du lämnar in din trasiga hårddisk, om du är kund hos oss sedan tidigare. Att kunna ge bästa möjliga service i ett läge där mycket kan stå på spel är en hederssak för oss.

Vi börjar alltid med att ställa diagnos. 2019 kör vi en kampanj som innebär att vi gör det gratis. Priset beror sedan mycket på om vi behöver öppna hårddisken och göra ett mekaniskt ingrepp för att den överhuvudtaget ska starta eller om vi kan återskapa filer på en hårddisk som fortfarande hittas av dator.

Vi kan återställa material på många olika enheter

Det spelar ingen roll om du har problem med en extern eller intern hårddisk eller om du använder dig av nyare lagringsmedia som en SSD disk. Givetvis kan vi även återställa filer som finns på mobiltelefoner eller surfplattor. I de flesta fall då vi kan hjälpa till hamnar kostnaden någonstans mellan 4-10 000 kronor. Det kan vara bra att ha som riktmärke.

Bedömer du att du har data som är värd mer än så på en kraschad hårddisk och vill ha hjälp så snabbt som möjligt rekommenderar vi att du använder kontaktformuläret nedan. Ange vad du tror har hänt om du har en uppfattning om det och hur mycket material på hårddisken som du behöver återställa. Vi hör sedan av oss! Ibland kan vi ge support online och hjälpa dig att lösa problemet utan att du ens behöver lämna in disken.

 
Assistkedjan
A Workshop AB
Roxviksgatan 8
582 73 Linkäping
info@assistkedjan.se
Säker du en rikstäckande installationspartner? CONDICO PARTNER AB © ETTnoll Design 2019